The STAID® voor snel en comfortabel optillen

Met de STAID® wordt de patiënt comfortabel en met weinig fysieke inspanning van de verzorger eenvoudig verplaatst. Vooral binnen verzorghuizen waar vaak rolstoelen, rollators en sta-liften staan opgesteld in de gangen geeft dat niet echt een gezellige aanblik. Met de STAID®  vermindert die rommelige aanblik in gangen. De lift staat opgesteld als een klein pakket en kan overal aan de rail worden bevestigd om patiënten te vervoeren

 

Slechts één tilcassette nodig voor alle tilhandelingen van bijvoorbeeld de kamer naar de sanitair ruimten. De snelle en zwevend te verplaatsen tillift levert de verzorgende ook een aanzienlijke tijdswinst op waardoor deze meer tijd overhoudt voor andere verzorgende taken. Daarnaast is het voor de bewoner prettig als deze zo veel mogelijk gebruik kan maken van het actief tillen. Hierdoor blijven zij net iets meer in beweging wat een betere stoelgang tot gevolg heeft en waardoor de patiënt ook meer eetlust krijgt. Uiteraard kunnen de plafond gemonteerde systemen overal worden toegepast. Voor ons staat voorop het comfort en het gemak waarmee patiënten via de STAID® tot staan kunnen worden gebracht. Ook in thuissituaties is deze tillift uiterst bruikbaar. Als de rail eenmaal aan het plafond is gemonteerd kan de thuiszorgverpleging of de mantelzorger de patiënt Met deze sta-lift is het voor de patiënt eenvoudiger gebruik te maken van sanitaire  voorzieningen en is het gebruik van incontinentiemateriaal minder vaak nodig.

De STAID® oogt als een modern fitnessapparaat, maar is in werkelijkheid een nieuwe comfortabele manier van actief tillen en verplaatsen van bewoners.

Comfortabele ondersteunings draagband

Keuze lussen van opsta positie

Variaties mogelijk in stahouding

Comfortabel en flexibele onder-been ondersteuning

Handgrepen en solide mast voor stevig staan

Intelligente lift armen ondersteund natuurlijke beweging

Drukplek voor goede positionering

Veilig voetplaat